Ministarstvo turizma i sporta, Ličko-senjska županija i Zajednica sportova Ličko-senjske županije zajedno pokreću inicijativu koja će omogućiti financijsku pomoć klubovima koji se bave radom s djecom i mladima do 18 godina. Cilj je nabaviti potrebnu sportsku opremu i rekvizite, kao i sufinanciranje trenera.

Za realizaciju projekta predviđen je iznos od približno 150.000 eura, s naglaskom da je sličan projekt već ugovoren za iduću 2024. godinu. Klubovi koji su zainteresirani za ovu priliku moraju poslati svoje potrebe i prijedloge najkasnije do 1. listopada 2023. godine.

Kontakt osoba je Martina Romac na broju 091/592-9549 ili Zajednica sportova Ličko-senjske županije na broju 053/572-266. Također, moguće je poslati informacije na e-mail zajednicasportova.lsz@gmail.com.

Ova inicijativa svakako je korak naprijed u promicanju sporta i zdravog načina života među mladima, kao i prilika za daljnji razvoj sportske infrastrukture na području Ličko-senjske županije. Osim toga, projekt je znak kontinuirane suradnje između ministarstva, županije i lokalnih sportskih organizacija.

Svi zainteresirani klubovi pozvani su da se jave i iskoriste ovu priliku za unaprjeđenje svojih programa i bolje uvjete za mlade sportaše.

Gs Press