Eto vam moje karakteristike pa tko zna ako se predomislite zovite. CV vam je dostupan,a za usporedbu evo slika, da se ne moram skidati pred vama, napisao je između ostalog Milinović.

Darko Milinović je objavio svoju fotografiju u kupaćim gaćama i usporedio je s fotografijom Damira Habijana. I tražio Plenkovića da ih usporedi.

“Evo pitanja za Plenkija. Bili ja bio bolji (čitaj jači) ministar gospodarstva da nisam izbačen iz HDZ-a.vNa Grobniku bajkeri znaju da bi bio brži, započeo je Milinović u objavi na Facebooku.

“Imam diplomu sa visoke poslovne škole-nadzor i korporativno upravljanje, bio potpredsjednik Sabora pa vlade i ministar zdravstva te najviše mandata osvajao na izborima. Ako su uvjeti bili fizičke naravi također se bilježim sa štovanjem…doduše 10-ak godina sam stariji od izabranog ministra,a to znači i iskusniji ups.. provjerio sam 20-aka moja slika je od prošle godine znači 19. Jedina mi je ‘mana’ da nisam naučio pokorno slušati…znači i da me nisu izbacili ništa od mene…hm…hm…a tko bi ga znao… nije ni Anušić baš pokoran”, nastavio je (ako ste uopće sposobni procesuirati tekst uz ove fotografije).

Eto vam moje karakteristike pa tko zna ako se predomislite zovite. CV vam je dostupan,a za usporedbu evo slika, da se ne moram skidati pred vama. Još malo mojih KARAKTERISTIKA nisam mudar (čitaj Butković) nisam ljevičar (čitaj Obuljen) nisam vitez za istanbulsku (čitaj Rajner) nisam neukusno pokoran (čitaj Grlić Radman) nisam žetončić (čitaj kako hoćeš previše ih je za sve napisati)

NASTAVI NIZ… Naravno ministru puno sreće bez savjetnika i plina za cent i da ne pusti trbuščić za vrijeme ministrovanja kao mnogi ! ! ! !” zaključio je Milinović.

24sata.hr