Budući da smo Ernest Petry i ja kandidati za župana na nedjeljnim izborima 30.5. 2021. godine, a odbio je sučeljavanje koje sam ponudio, da bi građani vrlo jasno mogli vidjeti razliku između nas dva. Ponudio sam da on organizira sučeljavanje gdje god hoće, kada god hoće s moderatorom kojeg god  on hoće i s pitanjima koja god on želi i to je očito odbio bojeći se da bi u tom slučaju svi vidjeli razliku između nas dva. Ponovno ga pozivam na sučeljavanje, sutra (subota) , u 12 sati , u sali za sastanke u zgradi Ličko-senjske županije, koja je svima dostupna. Smatram da je to najbolje mjesto koje simbolizira u cijelosti Ličko-senjsku županiju, te da bi se kandidati za župana trebali sučeliti upravo na tom mjestu. Radi epidemioloških mjera predlažem da svaki kandidat povede 10 osoba. 

Uvjeti su isti :

  1. 10 do 15 pitanja ja vama, 10 do 15 pitanja vi meni naizmjence
  2. birajte redoslijed postavljanja pitanja
  3. ako želite dostaviti ću vam pitanja koja ću vam postaviti pred publikom 
  4. odgovor 2 minute, replika minutu, odgovor na repliku minutu
  5. Na sučeljavanje možete pozvati premijera i bilo kojeg ministra, te i oni imaju pravo odgovoriti na pitanja koja postavim vama ukoliko vi ne znate odgovor

Pozivam medije da prisustvuju sučeljavanju. Ukoliko Ernest Petry i ovaj put odbije sučeljavanje, unatoč tome održat ću tiskovnu konferenciju.

S poštovanjem,

Predsjednik stranke LiPO 

Darko Milinović