Milinović: “ovdje vidim snagu koje će donijeti promjenu u Lovincu. To se jednostavno osjeća”

0

MATOVINOVIĆ: „STRAŠE VAS, NE NASJEDAJTE.“

U popodnevnim satima predsjednik stranke LiPO i kandidat za župana Darko Milinović, glavni tajnik stranke i kandidat za zamjenika gradonačelnika Gospića Alen Zorić i potpredsjednica stranke i kandidatkinja za zamjenika župana boravili su na druženju s građanima i simpatizerima stranke LiPo u Lovincu. Skup je otvorio Alen Zorić i govorio o političkim procesima stvaranja nove političke platforme stranke LiPO. Ana Manjerović istaknula je da ni jedna stranka u Hrvatskoj nema 4 potpredsjednice kao što ima stranka LiPO. „Počašćena sam ići zajedno sa svojim kolegicama i kolegama u pobjedu 16.5.“

Petar Matovinović burno pozdravljen od nazočnih je napomenuo da nakon pobjede nema sječe glava već svi zajedno moramo gurati ovu općinu u smjeru koji jamči bolje sutra. „Neće biti jako ali JA ZNAM DA MOGU BOLJE,“ istaknuo je.

Predsjednik stranke Milinović još je jednom napomenuo važnost danas najjače političke opcije u Lici. „Kažu mi da ovdje neki nisu dobili poticaje i tu se mora reći prava istina, a ne se izvlačiti na mene. Nisu ih dobili jer općina nije odradila svoj posao. Moramo biti različiti od njih. Sramotno je asfaltirati ispred svoje kuće dok drugi ostaju bez asfalta i to raditi 5-6 dan prije izbora. Petre takav ne smiješ biti poručio je Milinović, a ja znam da ti možeš bolje zaključio je.

Gs Press