Milinović: Ne mogu vjerovati da Petry odbija sučeljavanje. Neka ga on organizira, bilo kada i bilo gdje. Pusićkin omladinac to neće napraviti

0

MILINOVIĆ:  NE MOGU VJEROVATI DA PETRY ODBIJA SUČELJAVANJE. NEKA GA ON ORGANIZIRA, BILO KADA I BILO GDJE. PUSIĆKIN OMLADINAC TO NEĆE NAPRAVITI, stoji u priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

Ne mogu vjerovati da je Pusićkin omladinac odbio sučeljavanje. Stjerao sam u mišju rupu Ernesta Petrya, jer jedina njegova snaga je poneki ministar koji dođe na područje Ličko-senjske županije ili danas premijer, s kojima ja dobro surađujem. Ne mogu ni ministri ni premijer nadomjestiti kukavičluk i neznanje Pusićkinog vojnika Ernesta Petrya. Uobičajeno je u političkoj praksi da izazivači traže sučeljavanje, ali u slučaju Ernesta Petrya to nije tako, on bježi od sučeljavanja i ne samo od sučeljavanja već i od običnih ljudi, budući njega ne možete vidjeti nigdje, ama baš nigdje kao npr. na nogometu, druženju, prijateljskim jutarnjim kavama, on zapravo izbjegava svaki socijalni kontakt. Kampanja Ernesta Petrya vodi se vrijeđanjima (nakon što je nosio opanke Komunističke partije, obukao je HDZ-ove cipele) na osobnoj razini. Budući je odbio sučeljavanje čekam njegov potez. Neka on organizira sučeljavanje, neka sam odredi uvjete, ako treba doći ću i u same prostorije HDZ-a na sučeljavanje, odnosno neka organizira u prostorijama, što je njemu svjetonazorski bliže, HNS-a , onog Pusićkinog kojeg je svesrdno zagovarao da bi postao direktor HEP-a. Ako se odluči za HDZ tamo može biti cijeli županijski odbor HDZ-a, mogu mi postavljati pitanja, a s druge strane ja sam. Ukoliko se odluči za HNS tamo mu pošteni HDZ-ovci iz županijskog odbora neće doći. Toliko sam intelektualno, psihološki i stručno jači od Ernesta Petrya da ću ga i u tom sučeljavanju pobijediti. Učinit ću sve da do sučeljavanja dođe jer ljudi moraju vidjeti razliku između mene i gospodina Petrya koju on nastoji sakriti.

S poštovanjem

Predsjednik stranke LiPO

Darko Milinović