Nakon druženja na gospićkoj tržnici, predsjednik stranke LiPO Darko Milinović i njegova zamjenica Ana Manjerović zaputili su se u najistočniji dio naše županije Donji Lapac. U pratnji je bila i Iva Kolić Marincel kandidat na županijskoj listi stranke LiPO, kao i ravnateljica Doma zdravlja Otočac Hermina Rznić.

MARTINA DRAŽIĆ : „UVJERENA SAM DA ZAJEDNO MOŽEMO NAPRAVITI ISKORAK“

Svoju kandidaturu za načelnicu predstavila je Martina Dražić koja je pozdravila nazočne i izrazila uvjerenje u dobar izborni rezultat.

„Mislim da općina Donji Lapac može napraviti mali korak naprijed,“ zaključila je. Zahvalila se predsjedniku stranke LiPO na povjerenju i listi koja joj daje dodatnu snagu .

FORJAN :“ŽIVIM OD SVOG RADA I HRVATE U DONJEM LAPCU POZIVAM DA MI DAJU POVJERENJE I NAJAVE PROMJENE“

Nakon nje svoju kandidaturu za zamjenika načelnika iz redova hrvatskog naroda predstavio je Krešimir Forjan.

„Ovdje sam došao prije 26 godina i opstao isključivo zahvaljujući svom radu. Uvjeren sam da mogu hrvatskom narodu u Donjem Lapcu ponuditi nešto više i bolje nego što su imali do sada, zato pozivam sve hrvate iz Donjeg Lapca da mi ukažu povjerenje i ono što je sigurno da ih neću iznevjeriti, „ istaknuo je Forjan. Predsjednik stranke Milinović zahvalio svima koji žive u Donjem Lapcu.

„ Živjeti u Donjem Lapcu sa svim problemima koje ovdje imate znači samo jedno, voljeti svoju županiju. Ja nisam jedan od onih koji dođu ovdje jednom u 4 godine. Samo u ovom mandatu bio sam dvadesetak puta. Hvala vam na svoj podršci koju mi dajete i ponosan sam danas ovdje“, kako je naglasio, u mom Donjem Lapcu. Na skupu nisu mogli nazočiti svi zbog epidemioloških mjera te su neki od simpatizera stranke morali ostati ispred ali ipak su dočekali kraj skupa i pozdravili predsjednika stranke LiPO dr. Milinovića. Druženje su nastavili u obližnjem kafiću uz čašicu razgovora i dogovora o aktivnostima do izbora.

Gs Press