Nakon što je na društvenim mrežama osvanuo status Antona Krnića u kojem neshvatljivo omalovažava i vrijeđa navijačku skupinu Bad Blue Boyse, ali i dostojanstvo hrvatskog naroda, priopćenjem je reagirao župan Darko Milinović.

“Prije svega želim se zahvaliti navijačkoj skupini BBB na svoj humanosti koju su izrazili kada je god to Hrvatskoj trebalo. Oštro osuđujem istup na društvenim mrežama Antona Krnića koji na neprimjeren način blati BBB, umanjujući sve ono što su ti dečki napravili ovih dana, a kao što sam rekao i do sada. Tolika količina mržnje izrečena prema nekome je nesvakidašnja, neshvatljiva, a rekao bih da dira u dostojanstvo hrvatskog čovjeka. Pozivam BBB da se ne osvrću na takve idiotarije, te svojim primjerom, kao što su radili i njihovi očevi pokažu ljubav prema Hrvatskoj, a ovoga trenutka prema napaćenom narodu u Sisačko-moslavačkoj županiji. Nemojte dozvoliti da pojedinci utječu na vašu humanost, nesebičnost i još jednom naglašavam – ljubav prema Hrvatskoj. Vi ste naš ponos, kao i sve navijačke skupine koje su uključene u humanitarne akcije ovih dana u Hrvatskoj.”

Milinović: Očekujem od institucija pravne države da hitno reagiraju 

“Svjedoci smo kako je policija nedavno u Glini promptno reagirala na verbalni istup pripadnika jedne navijačke skupine. Očekujem od policije da promptno reagira i u ovom slučaju i obavi sve radnje iz svoje nadležnosti kako bi u startu spriječili i iskorijenili takve i slične istupe koji štete hrvatskom narodu i Hrvatskoj i stvaraju dodatne tenzije” stoji u priopćenju župana objavljenom na web stranicama županije.

Gs Press / c.p.L.O.