U idućih nekoliko mjeseci Upravna vijeća zdravstvenih ustanova odlučivat će o novim ravnateljima. Je li odabir ravnatelja u Zavodu za hitnu medicinu Ličko-senjske županije novi smjer kadrovske politike?

Na tu funkciju imenovana je Martina Brmbolić. Za neke možda iznenađenje, ali oni iz najbližih krugova Milinovića kažu kako je to sasvim očekivano. Možda se kroz ovo kadrovsko rješenje može iščitati i smjer politike nove političke stranke LiPO. Ako bolje pratimo događanja oko te stranke, osnovni naglasak je na stručnom kadru, mladim ljudima koji su neopterećeni ideologijom, a svojom stručnošću zapravo doprinose dodanoj vrijednosti. Ako je pokazatelj toga smjera imenovanje Martine Brmbolić za ravnateljicu Zavoda za hitnu medicinu, onda je to, slažu se mnogi pravi smjer.

Tko je Martina Brmbolić ? Žena koja je zapravo široj javnosti nepoznata. Do sada je radila kao pravnik u Zavodu za hitnu medicinu, završila je Pravni fakultet u Zagrebu, položila pravosudni ispit. Osim spomenutog, završila je i poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu. Iz ovoga je vidljivo da se radi o izrazito stručnoj osobi.

Slažu se mnogi s ovako obrazovanim mladim ljudima koji su u najboljim godinama svog života te koji imaju što reći u skoroj budućnosti. Ako je to taj novi moderni smjer, zaslužuje palac gore.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.