Ličko-senjski župan Ernest Petry u svojem je Kabinetu zajedno sa zamjenicom Jasnom Orešković Brkljačić  primio sudionike nedavno okončanog reality natjecanja Survivor: Anđelu Ćaćić, Lea Cvetkovića, Filipa Đorđievskog i pobjednicu showa Antoniu Ivić.  Razgovor je vođen u ležernoj  atmosferi, pri čemu su se domaćini zanimali za neke detalje ovog popularnog showa. Župan Petry je pritome iznio neke prijedloge.

-Volio bih da nešto na tragu realitya Survivor vaša ekipa pokrene  u našoj županiji. Dovoljno je reći da imamo najljepšu planinu na svijetu, naš Velebit. Tu su i Plitvička jezera, rijeke Gacku i Liku, kao i mnoštvo zaštićenih  područja. Mi ćemo vam u mnogim situacijama biti suport i širom otvoriti vrata.

Treba spomenuti našu tradicijsku  izložbu „Jesen u Lici“, mnoge sportske događaje u svim našim gradovima, brojne adrenalinske sadržaje i općenito mnoge posebnosti Ličko-senjske županije, kazao je župan Ernest Petry te taksativno nabrojao mnoga natjecanja i događaje koji se  u novije vrijeme realiziraju na ovim prostorima.

Gosti su se zahvalili na prijemu i ponudama koje svakako imaju jako uporište u najvećoj i najljepšoj hrvatskoj županij, posebno kada su u pitanju adrenalinski sadržaji.

Gs Press