Sudionici Atletskog kluba Plitvice zajedno s prijateljima uspješno su dovršili izazovan ultramaraton koji je vodio od Plitvica do Aržana. Završetak utrke bio je posebno emotivan, kod novootvorenog Memorijalnog centra Josip Jović u Aržanu, što je dodatno naglasilo važnost i emotivnu težinu događaja.

Završna etapa utrke bila je ispunjena snažnim emocijama. Sudionici su zahvalili stanovnicima Aržana i okolnih naselja na njihovoj podršci. Posebno priznanje upućeno je načelniku općine Cista Provo, Boži Ćubiću, kao i obitelji Jović, s naglaskom na Tomu Joviću, bratu pokojnog Josipa.

Najdirljiviji trenutak utrke dogodio se prilikom ulaska trkača u novi Memorijalni centar. U pratnji djece iz Aržana, sudionici su kročili prema cilju, čime je događaj dobio dodatnu vrijednost i naglasak na zajedništvo i humanitarni karakter.

Detalji o postignućima i iskustvima sudionika bit će objavljeni uskoro, a trkači sada zasluženo odmaraju. Cijela zajednica s nestrpljenjem iščekuje dijeljenje njihovih priča i uspjeha.

Iz AK Plitvice zahvaljuju svima koji su podržali ovaj poduhvat i pridonijeli uspjehu ultramaratona.

Gs Press