Povodom Svjetskog i Europskog tjedna novca koji se ove godine obilježava od 18. – do 24. ožujka nismo mogli poželjeti bolju sugovornicu a i knjigu o kojoj ovoga puta razgovaramo:“ Ne radi se o novcu, radi se  o nama“. Autorica, Kristina Ercegović, serijska je poduzetnica , a neki od njezinih najpoznatijih projekata su Business cafe i portal Moj novac.

Razlog zbog kojeg je nastao spomenuti portal  krije se u činjenici da je odnos s novcem jedan od najkompliciranijih odnosa koje tijekom života imamo.

Koje su to najčešće pogreške, ograničavajuća uvjerenja, skriveni mehanizmi i transgeneracijski obrasci koji nas koče u ostvarivanju našeg punog potencijala? Što sve oblikuje našu stvarnost? Hoće li nas novac (zaista) usrećiti i je li u šoldima sve? Puno je pitanja, na koja tijekom najavljene večeri saznajemo odgovore.

Kakvu sliku imamo o sebi i znamo li koja je naša vlastita vrijednost oblikuje našu financijsku stvarnost koja često puta nema veze sa sposobnostima i znanjima koja imamo. A da bi promijeniti ili popravili svoj odnos s novcem, valja naučiti razlikovati osnovne pojmove o novcu.

Poboljšati (financijsku) budućnost i kvalitetu života žena na Balkanu misija je portala kojeg autorica vodi, a financijski neovisne i ekonomski pismene žene vizija koju zajedno sa grupom žena koje je okupila slijedi.

Book cafe Paradiso već sedmu godinu za redom nastavlja unapređivati kulturne sadržaje na području grada Otočca a i šire, a ovoga puta naš rad podupire i Ličko-senjska županija.

Povodom Svjetskog i Europskog tjedna novca u kojem se predstavljanje knjige održava, knjigu možete kupiti u pola cijene, za samo 9,95 Eur. Pridružite nam se u petak i otkrijte koji je presudan faktor promjene u vašem odnosu s novcem.

Dobro nam došli!

Book cafe Paradiso, Otočac