Predsjednik Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade „Vukovi“ Antonio Šebalj izvijestio je danas javnost o detaljima zadnjeg ispraćaja brigadira Milana Čanića-Biće. U tekstu se navodi:

-Tijekom VRO „Oluja“ već prvi dan akcije doživljava nenadoknadivi gubitak kada mi pogiba nećak Ivan Čanić-Baja zapovjednik 118.domobranske pukovnije. Bićo je bio osnivač i prvi predsjednik Udruge ratnih veterana 9.gardijske brigade „Vukovi“ od 2007-2011.g., uvijek je isticao da je rad udruge izuzetno važan za očuvanje digniteta Domovinskog rata, skrbi o obiteljima poginulih branitelja, pomoći braniteljima u potrebi, i nizu drugih aktivnosti u kojima je sudjelovao koliko mu je zdravstveno stanje dopuštalo.

Komemoracija za Milana Čanića biti će u četvrtak u 12.sati u „Pučkom otvorenom učilištu Dr. Ante Starčević“ Ulica Dr.Franje Tuđmana br.5. Posljednji ispraćaj brigadira Čanića biti će u četvrtak 12. siječnja u 15. sati na gradskom groblju Sv. Marije Magdalene u Gospiću, stoji u priopćenju URV 9. gbr.“Vukovi“.

Gs Press