Kino “KORZO” prikazju ovaj tjedan film…

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA – SINK

IZVORNO IME: The School of Magical Animals
REDATELJ: Gregor Schnitzler  |  ŽANR: avanturaobiteljski
ULOGE: Rina Zoja RadmilovNoa ZelenkoNikola NedićMarko OžboltJadranka Krištof
TRAJANJE FILMA: 93 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: Njemačka  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 03.03.2022
SADRŽAJ FILMA:
Škola čarobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja.

Priča prati novu djevojku u gradu – Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads). Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći “čarobne životinje”. Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat.

Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

 

Trailer:

Film se prikazuje slijedeće dane: četvrtak 14. i petak 15. travnja 2022. u 18:00 sati.

On_line kupovina i rezervacije ulaznica:

https://www.mojekarte.hr/hr/organizer/253/pucko-otvoreno-uciliste-dr-ante-starcevic.html

Cijena kino ulaznice je 15 kuna.