„Čitavu noć čuli su se glasovi, ali nitko nije ulazio ni izlazio.“

Jeste li spremni zaviriti iza zatvorenih vrata i otkriti što se to dogodilo u noći kada je najveći genije svih vremena napustio Zemlju i otišao u drugu neistraženu dimenziju?

Jeste li spremni otkriti tajne njegova uma? Jeste li spremni otkriti tajnu besmrtnosti?

Pridružite nam se u hladnoj, zimskoj noći na putovanje kroz um najvećeg genija koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

  1. KIC Gospić s ponosom vam predstavlja Vladimira Posaveca- Tušeka u ulozi jedinstvenog i  neponovljivog Nikole Tesle i Momčila Otaševića u ulozi novinara Johna Smitha u  predstavi  Tesla- prilagođavanje anđela.

Ovo je priča o Nikolinoj duši, o vječitoj borbi dobra i zla koja se odvijala i u njemu. Kroz ovaj pop-artistički triler pratimo posljednji sat Teslinog boravka na Zemlji. Otkrivamo kakav je bio njegov odnos sa Einsteinom, Edisonom, Marconijem i ostalim njegovim suvremenicima. Otkrivamo njegov stav prema novcu, kocki, ženama, alkoholu, strahovima i ljubavi. Ovo je priča o čovjeku koji je zadužio čovječanstvo, a ostao sam i opustošen jer se takav velikan odrekao svega što ga veže za ovozemaljsko i sputava dušu. Tesla je živio u nekom svom svijetu u nekoj nama nedostižnoj dimenziji, završio je svoj zemaljski hod i pridružio se zvijezdama, ali je zauvijek ostao s nama u svojim postignućima.

Ne propustite ovu priču, pridružite nam se 3. prosinca 2022. u velikoj dvorani KIC-a Gospić u 20:00 h.

Ulaznice po cijeni od 60,00 kn  (7, 96 eura) u prodaji su na adresi Budačka 12 (prostorije KIC-a na katu) od 7:00 do 15:00 h.

Gs Press