Općina Karlobag svečano će obilježiti završetak uspješnog projekta sanacije Gradske plaže, koji će mještanima i posjetiteljima pružiti obnovljeno i moderno mjesto za uživanje u ljetnim mjesecima. Ovaj veliki pothvat rezultat je ulaganja od gotovo 1.8 milijuna kuna.

Prije revitalizacije, Gradska plaža u Karlobagu bila je u derutnom stanju, s vidljivim znakovima devastacije. No, zahvaljujući ovom projektu, sada je transformirana u mjesto koje ispunjava sve zahtjeve stanovništva, kao i turista koji posjećuju Karlobag tijekom ljetne sezone.

Uz modernizirane sadržaje i obnovljenu infrastrukturu, nova Gradska plaža bit će mjesto gdje će se mještani i posjetitelji moći opustiti i uživati u prirodnim ljepotama Karlobaga.

Općina Karlobag poziva sve mještane i posjetitelje da se pridruže svečanom otvorenju Gradske plaže koje će se održati u petak, 7. srpnja 2023. godine, u 13 sati. Ovim događajem želi se obilježiti značajan trenutak za lokalnu zajednicu i proslaviti uspjeh projekta koji je uložio u poboljšanje kvalitete života u Karlobagu.

Gs Press