Grad Otočac se sprema za svečano doba Adventa, donoseći radost i blagdanski duh u srce Ličko-senjske županije od 2. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. Turistička zajednica Grada Otočca u suradnji s lokalnom samoupravom najavila je raznolik program pun događanja za sve generacije, uz poseban naglasak na autentične gastronomske doživljaje i ekološku osviještenost.

Posebna pozornost ovogodišnjeg Adventa bit će na ekološkoj održivosti, s naglaskom na prodaju proizvoda u reciklirajućoj ambalaži i zabrani korištenja jednokratne plastike. Javni poziv za zakup adventskih kućica je otvoren, pozivajući ugostitelje da se priključe ovom veselom prazničnom sajmu. Zainteresirani izlagači mogu se javiti do 22. studenog 2023. s ponudama koje odražavaju kreativnost i originalnost, pridržavajući se pravila koja osiguravaju visoku kvalitetu i estetiku manifestacije.

Grad Otočac se s pravom može pohvaliti svojom sposobnošću da spoji tradicionalno s novim trendovima, stvarajući jedinstveno iskustvo za posjetitelje i mještane. Ove godine, posjetitelji će moći uživati u raznovrsnim kulturnim i zabavnim sadržajima, kao i u bogatoj ponudi domaćih proizvoda i specijaliteta koji će se nuditi u adventskim kućicama raspoređenim kroz gradski park.

Otočac poziva sve da dođu i zajedno proslave predstojeće blagdane, u duhu zajedništva i prazničnog veselja koje ovaj adventski sajam svake godine ponosno predstavlja.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu pronaći više informacija i obrazac za prijavu na službenim stranicama Turističke zajednice Grada Otočca.

Gs Press