Ličko-senjska županija objavila je javni poziv za zakup površine za ugostiteljske djelatnosti tijekom nadolazeće manifestacije „Jesen u Lici 2023.“

Ovaj javni poziv otvoren je za sve zainteresirane ugostitelje koji žele biti dio ove velike manifestacije! Ugostiteljima se nudi zatvoreni ugostiteljski prostor za zakup, djelomično opremljen. Dostupni su natkriveni prostori do 800 metara kvadratnih u Gospiću na Trgu Stjepana Radića i na prostoru Stočnog sajmišta u Smiljanskoj ulici, kao i otvoreni prostor do 400 kvadratnih metara na Stočnom sajmištu.

Ovi prostori mogu biti opremljeni sa do 30 pivskih kompleta, a ponuditelji s najpovoljnijim ponudama imat će priliku zakupiti ove prostore. Važno je naglasiti da ponuda mora uključivati i ponudu jela i pića, a svaki ponuditelj mora osigurati ugostiteljsku opremu u vlastitoj organizaciji. Minimalna početna cijena zakupa varira ovisno o tipu prostora, krećući se od 2 do 5 eura po kvadratnom metru, a režijski troškovi bit će uključeni u cijenu zakupa.

Ponuditelji s većim ponudama ili dodatnim sadržajima bit će posebno uzeti u obzir ukoliko njihova ponuda značajno pridonosi raznolikosti i zanimljivosti manifestacije. U slučaju jednakih ponuda, prednost će biti data ponudi koja je vremenski ranije pristigla.

Kao dodatni poticaj lokalnom razvoju, pravo prvenstva pri odabiru najboljih ponuditelja dat će se ugostiteljima s područja Ličko-senjske županije.

Ponude se mogu poslati najkasnije do 1. rujna 2023. godine na adresu Upravnog odjela za gospodarstvo, pomorsko dobro i promet, ili putem e-maila gospodarstvo@licko-senjska.hr.

Nakon odabira najpovoljnijih ponuda, Ugovor o zakupu poslovnog prostora bit će sklopljen s odabranim ponuditeljima.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona 053/588-248/287, a javni poziv dostupan je na sljedećem linku: jesenulici.hr/dokumenti/  .

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da budete dio ovog živopisnog događaja, donoseći okuse vašeg ugostiteljstva na „Jesen u Lici 2023.“

Gs Press