Javni poziv svim zainteresiranim građanima na cijepljenje protiv COVID-19 na području Ličko-senjske županije

Zavod za javno zdravstvo Ličko-senjske županije te svih 5 Domova zdravlja Ličko-senjske županije organiziraju cjepni punkt u po principu javnog poziva za sve zainteresirane osobe s područja Ličko-senjske županije koje još nisu cijepljene.

Građani koji imaju već zakazani termin za prvu dozu cjepiva (bilo kod svog liječnika obiteljske medicine, ZZJZ, OB Gospić, ZZHM), kao i oni koji trebaju dobiti svoju 2.dozu, molimo da ne dolaze na punkt već se cijepe na gore navedenim mjestima.

Izuzetak su HZZO osiguranici koji su prvu dozu primili u drugoj županiji, a u vrijeme predviđeno za 2.dozu se nalaze na području Ličko-senjske županije.

Na cjepnim punktovima će se osigurati dostupnost svih odobrenih cjepiva u dostatnim količinama (Pfizer, Moderna, Astrazeneca, Johnson&Johnson).

O točnom datumu i vremenu za revakcinaciju 2. dozom građani će biti obaviješteni odmah po cijepljenju.

Podsjećamo prisutne da na cijepljenje dođu sa zaštitnom maskom, te da se na mjestu cijepljenja, dok čekaju upisivanje podataka i kasnije nakon cijepljenja dok su iz predostrožnosti pod zdravstvenim nadzorom zbog eventualnih alergijskih reakcija, pridržavaju mjera prevencije – nošenje zaštitne maske i održavanje tjelesnog razmaka između drugih ljudi. NIJE POTREBNO NARUČIVATI SE NA TELEFON, VEĆ SAMO DOĆI UNUTAR RADNOG VREMENA CIJEPNOG PUNKTA I DONIJETI ISKAZNICU HZZO-A ILI OSOBNU ISKAZNICU.

Gs Press