U Gospiću je danas održana Izvanredna skupština Zajednice sportova Grada Gospića. Zbog manjka kvoruma, Skupština nije mogla donijeti niti jednu pravovaljanu odluku pa je sljedeća najavljena za 16. studenog u 17 sati. Još uvijek aktualni predsjednik Zajednice sportova Grada Gospića Nikola Starčević obratio se skupštinarima.

Mogu vas obavijestiti da imamo pravomoćnu presudu na iznos od 97 tisuća kuna kojom možemo ovršiti Grad Gospić. S tim iznosom sredstava možemo pokriti sve troškove što se tiče plaća i stipendija za ovu 2022. godinu u kojoj kao što znate prethodno imamo nula kuna financiranja od strane Grada. Sve ovo je dokaz o tome tko radi legalno, a tko ilegalno. Htio bi da se ovo riješi, ja se nisam kandidirao. Jedina pravovaljana kandidatura stigla je od gospodina Karića. Jedino što možemo napraviti je da 16. studenog imamo kvorum i izaberemo novo vodstvo, kazao je Starčević.

Starčević je već jednom pobio nepravilno rješenje o poništenju rješenja, a ovo mu je druga pravna pobjeda.

Kažu za mene iz tih gradskih struktura da sam “glupi dif-ovac”. Evo, “glupi dif-ovac” je pobijedio cijelu njihovu pravnu službu, a imaju tamo par ljudi zaposlenih. Ne znam što bi bilo da sam pravnik, onda bi već preuzeo Grad, zaključio je Starčević uputivši još jednom poziv svima na sjednicu 16. studenog.

Gs Press