Jučer su ultramaratonci  iz AK Plitvice završili drugu od ukupno četiri etape ultramaratona Plitvice-Aržano od Gračaca do Knina i time istrčali ukupno 137 kilometara. Na prve dvije dionice pratila ih je i jedna dama – Danijela iz Zagreba koja će nakon prijelaznog roka postati i punopravna članica AK Plitvice ali koja zbog obaveza nije u mogućnosti trčati ultramaraton do cilja.

Kako bi ih podržali jučer su se na zadnjih pet kilometara do cilja u Kninu maratoncima pridružili prijatelji iz AK Knin a umorne maratonce najviše su razveselili mališani koji su ih dočekali u cilju. Već danas maratonci kreću na treću, pretposljednju etapu ultramaratona dugu 68 km na relaciji Knin – Sinj.

Podsjetimo, ovaj maraton osim što je memorijalan ima i svoj humanitaran karakter u kojem svatko može pomoći u liječenju malenoga Jana.

Ako se želite pridružiti ovoj plemenitoj inicijativi i time pomoći u liječenju Jana, možete poslati e-mail ocu (koji je vlasnik zaštićenog računa za liječenje djeteta) na adresu: anterukavina0@gmail.com te kopiju tog e-maila na Atletski klub Plitvice: info@akplitvice.hr

Podaci za uplatu Vašeg kilometra i donacije su:

Gs Press