Večeras u KIC-u Gospić održan je plenum klubova Nogometnog saveza Ličko-senjske županije.  Na plenumu je pred predstavnicima nogometnih klubova održano izvlačenje parova za kup 2022.g. Ličko-senjske županije. Kraj plenuma obilježen je donacijom dresova nogometnim klubovima od tvrtke INTERIGRE d.o.o..

INTERIGRE d.o.o. u suradnji sa Admiral BET i ČOŠA STRUKTURA d.o.o. dogovorili su zajedničku marketing/promociju, te danas donirali po dva para dresova za 12 nogometnih klubova Ličko-senjske županije.

Lijepa gesta sportašima jer dugi niz godina nije puno učinjeno po tom pitanju, te je INTERIGRE d.o.o. naglasio da doniranje neće stati samo na današnjim dresovima već je u planu još puno toga da pomognemo mladim sportašima, ne samo u Ličko-senjskoj županiji već po cijeloj Hrvatskoj, rekao nam je Luka, predstavnik ČOŠA STRUKTURA d.o.o.

Nakon dodjela obratio nam se tajnik Nogometnog saveza Ličko-senjske županije Vladimir Romić:

Svi su naši klubovi dobili po dva dresa što će puno značiti u daljnjem natjecanju, pa se u svoje ime, u ime klubova i ime Nogometnog saveza Ličko-senjske županije zahvaljujem Luki i nositelju donacije INTERIGRE d.o.o. rekao je Vladimir Romić.

Gs Press