U 72. godini života zauvijek nas je napustio suprug, otac, djed, rođak, prijatelj i suborac Mile Pavelić. Mile je bio dragovoljac Domovinskog rata, a nakon oslobođenja Hrvatske svu je svoju energiju uložio u ugostiteljstvo, gdje je njegova pizzerija stekla visoki rejting i zavidan renome.

Unatoč poslovnim uspjesima Mile je uvijek volio fizički rad pa ćemo ga također pamtiti po sadnji i uzgoju dva velika voćnjaka gdje je osluškivao pjev ptica i zov prirode. Mile je bio pobornik konja i jahanja, privlačile su ga mnoge sfere života za koje je znao reći kako su mu zanimljive jer je najlakše sjediti. A Mile nikada nije imao puno vremena za odmor jer je u slučaju dokolice odmah tražio posao. Uvijek nasmijan i ljubazan obogatio je naše živote i na tome mu neizmjerna hvala.

Obitelj Pavelić će u naredna dva dana iza 18 sati organizirati posmrtno sijelo u pizzeriji Tomislav, dok ćemo našega Milu ispratiti na zadnji počinak u ponedjeljak, na Gradskom groblju Sv. Marije Magdalene u 17 sati. Mile, neizmjerna ti hvala na svemu učinjenom. Iskrena sućut obitelji Pavelić!

GS press