dr. Milinović

Mnogi Milinoviću priznaju pa i oni koji se s njim ne slažu da ima silnu energiju koju ulaže u bilo koji projekt koji započne. Pa tako i kada je počeo voziti motore danas eminentni moto stručnjaci napominju da ima gotovo savršeni stil, bolji i od  onih koji voze motore 30-tak godina na Grobniku. Da je njegova energija uistinu neiscrpna govore i njegove aktivnosti kao župana ali i kao političara, odnosno aktivnosti u čitavom javnom prostoru. Evo  kako otprilike izgleda njegov radni dan.

Na nogama već u 6.30 sati

U nedjelju do kasno navečer družio se s aktivistima stranke LiPO u Lovincu. Ponedjeljak ujutro, reklo bi se već je na nogama u 6.30 sati  kako bi operirao jednu pacijenticu koja je iz Zagreba i izrazila je želju biti operirana u gospićkoj bolnici. Operacija je završila u 9,00 sati, a od 9,00 do 11.30 sati održao je četiri radna sastanka s investitorima u Ličko-senjskoj županiji.  Nakon toga u 12,00 sati nazočan je potpisivanju Ugovora za investicije na pomorskom dobru u Gradu Senju zajedno sa gradonačelnikom i ravnateljem Lučke uprave Senj. Nakon toga nastavlja druženje s aktivistima stranke LiPO negdje do 22,30 sati.

Pacijentica N. N. ; „Medicinske sestre, spremačice…svi ste divni“

Ono što mu daje tu snagu je i zahvala pacijentice koja je upućena bolnici i osoblju, a ona glasi: „ Evo da se kratko javim i zahvalim na svemu. Jučer sam došla doma, čak ne pijem ništa za bolove jer se super osjećam. Moram pohvaliti sestre jer su toliko divne, nježne i pažljive. Cijeli tim što tamo radi je za medalju. Od spremačica, kuhara pa sve do vas. Hvala još jednom…. puno,puno,puno!“

Utorak ujutro nova operacija i niz aktivnosti. Zavidna je to aktivnost i energija. Kao što govore njegovi protivnici,  mora mu  se to priznati.

Gs Press / c.p.L.O.