Sve je spremno za sutrašnji povijesni dan na ličkoj političkoj sceni. Nakon 10 mjeseci pripreme te brižno vođenog procesa oko osnivanja nove političke stranke, Hrvatska će sutra dobiti najjaču regionalnu stranku desnog centra. Poznato je da će stranka biti naziva LiPO, a kroz to ime utkani su svi prostori i ljepote Ličko-senjske županije.

Pristupnice stranci LiPO, čekajući njezino osnivanje predalo je već oko 1500 članova.
Svima je već poznato da će predsjednik stranke biti ličko-senjski župan Darko Milinović, a doznajemo da će stranka imati i zamjenika, a to će gotovo sigurno, iako nije potvrđeno biti gradonačelnik Novalje Ante Dabo.

Navodno stranka priprema i iznenađenje kroz kadrovsku politiku, pa će jedna od potpredsjednica biti i Sanja Stopić Rukavina s kojom žele poslati poruku prihvatljivosti centru biračkog tijela Ličko senjske županije, čega je ona svakako predstavnica.

Ostale tri potpredsjednice trebale bi biti Sandra Samaržija, privatna poduzetnica iz Senja, Ana Manjerović, ravnateljica Doma za Stare i nemoćne u Otočcu, te Josipa Pavlović, direktorica komunalnog poduzeća u Brinju. Navodno će gradonačelnik grada Otočca Stjepan Kostelac dobiti vrlo značajnu ulogu, i to onu predsjednik Glavnog odbora stranke. Hoće li sve biti ovako, vidjet ćemo tijekom sutrašnjeg dana.

Gs Press