Hrvatica Ora zasjala na izboru za Miss Universe u prozirnoj haljini

0

Dvadesetogodišnja Ora očarala je svojom ljepotom u Izraelu, u haljini koju potpisuje Matija Vuica. Rekla je kako je ponosna na to tko je i odakle dolazi te da joj je velika čast predstavljati Hrvatsku.

Dubrovčanka Ora Ivanišević (20) prošetala je u nekoliko dizajnerskih kombinacija na 70. izboru za Miss Universe, a najviše je pažnje privukla prozirna haljina Matije Vujice (63).

– Vrijeme je za igru… Noć je prije finalne večeri i najsnažniji osjećaj koji osjećam je ponos. Ponosna sam na to tko sam, odakle dolazim i tko želim biti. Ponosna sam na putovanje u kojem ću sudjelovati i iskustvo koje ću pamtiti ostatak svog života. Ponosna sam što ću hodati po pozornici sutra i što sam Hrvatica – napisala je Ora i potaknula lavinu komentara podrške i komplimenata:

POGLEDAJTE VIDEO:

– ‘Volimo te, najljepša si’, ‘Nisi samo Miss, ti si i kraljica svemira’, ‘Prekrasna si i baš mi je drago da nas ti predstavljaš, bravo’ – pisali su joj pratitelji an Instagramu.

– Hvala svima na predivnim porukama i čestitkama. Probudila sam se s najboljim osjećajem ikada…Najljepšim porukama podrške i ljubavi. Svima vam zahvaljujem od srca i nadam se da sam vas učinila ponosnim i predstavila našu Hrvatsku najbolje što sam mogla – napisala je Ora te dodala kako od sreće i uzbuđenja nije osjećala nervozu.

Ora je studentica treće godine dubrovačkog RIT-a, a već sada planira magisterij na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Želje za budućnost su joj jednoga dana voditi vlastiti hotel, a uz obrazovanje bavi se i odbojkom te se može pohvaliti i medaljama.

24sata

Finale 70. izbora za Miss je večeras, 12. prosinca:

– Mislim da nećete pronaći fotografiju na kojoj se ne smijem od uha do uha. Ovo je jedno od najboljih i najljepših iskustava u mom životu, jedva čekam finalnu večer da se svi moji snovi napokon ostvare – napisala je Ora na Instagramu.

24sata

Gs Press / 24sata.hr