HKUD “Široka Kula” – “Ovo Društvo ima u svom radu punu podršku čelnika Grada Gospića”

0
Predsjednica HKUD-a “Široka Kula” Mandica Rukavina poslala je email na uredništvo portala Gs Press koju prenosimo u cijelosti:
“iz teksta pod nazivom “Još jedan gradski gaf” da se zaključiti da  je Grad Gospić učinio propust i objavio plakat za VEČER TAMBURICE u kojem su navedena društva koja neće nastupiti.
Prilikom pisanja očitovanja nismo smatrali neophodnih izaći s imenima osoba s kojima se razgovaralo, ali ne dogovorilo i koje su autori plakata, međutim kako to dovodi do krivih zaključaka, radi istine prisiljeni smo reagirati i pojasniti da su se razgovori vodili u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta “Dr. Ante Starčević” s ravnateljicom istog, koja je i telefonskim putem 04.srpnja 2022. godine obaviještena da HKUD “Široka Kula” neće nastupiti, kao i s voditeljicom FA “Dr.Ante Starčević”. 
Ovo Društvo ima u svom radu punu podršku čelnika Grada Gospića i vrlo dobru suradnju sa svim zaposlenicima Gradske uprave, a između ostalog i od samog osnutka  financijsku i svaku drugu pomoć od Pivovare “Ličanka” prilikom organizacije bilo kakvih događanja, za razliku od mnogih drugih koji nisu spremni pomoći udrugama, stoga molimo da se ne insinuiraju nikakve negativne konotacije”
Predsjednica HKUD-a “Široka Kula”
Mandica Rukavina