Heroji ulice pobjednici malonogometnog turnira Oluja ’22 u Karlobagu

0

Pred punim tribinama igrališta Laktinac u Karlobagu sinoć je završen malonogometni turnir Oluja ’22. Na turniru je snage odmjerilo osam momčadi, a pobjedom u finalu prvo mjesto je osvojila ekipa Heroja ulice. 

Turnir je odigran po sistemu kupa, a otvorili su ga domaćini, MNK Karlobag pobjedom  protiv ekipe CB Mack Brinje 2:0. U drugoj četvrtfinaloj utakmici ekipa Cesarice poražena je rezultatom 11:1 od momčadi 9. GBR Vukovi. Heroji ulice slavili su protiv ekipe Lukova Šugarja 5:1, a udruga SJP Tigar bila je bolja od PP Karlobag (7:2).

U polufinalu turnira Heroji ulice slavili su protiv MNK Karlobag rezultatom 1:0. U drugoj polufinalnoj utakmici ekipa 9. Gbr Vukovi bila je bolja od udruge SJP Tigar (4:3).

U srazu za treće mjesto ovogodišnjeg malonogometnog turnira u Karlobag snage su odmjerili domaćini MNK Karlobag i udruga SPJ Tigar. Slavila je domaća ekipa rezultatom 4:1.

U finalnoj, najvažnijoj utakmici večeri, ekipa Heroja ulice slavila je protiv 9. Gbr Vukovi rezultatom 4:1 i tako osvojila ovogodišnji turnir.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Petar Butorac (HEROJI ULICE). Najbolji golman, Ivan Jelić također dolazi iz pobjedničke ekipe. Najbolji strijelac turnira je Goran Lovrić (UDRUGA SJP TIGAR).

Ovogodišnji turnir u Karlobagu održan je u organizaciji Općine Karlobag i Turističke zajednice Općine Karlobag, a posjetitelji su uživali u spektakularnom lightshowu i vatrometu.

GsPress