Grad Otočac i Turistička zajednica Grada Otočca uveli su prošlog tjedna inovativnu turističku atrakciju – postavljanje drvenih foto okvira na ključnim turističkim lokacijama. Ova jedinstvena inicijativa omogućava posjetiteljima da kreiraju i dijele svoje uspomene s posjeta ovom šarmantnom gradu.

Drvene okvire, majstorski izrađene od strane Obrta Majstorina iz Otočca, postavljene su na ugibalištu u Ličkom Lešću i na Majerovom vrilu. Cilj je stvoriti atraktivne točke za fotografiranje koje će potaknuti posjetitelje da zabilježe svoj boravak i podijele iskustva putem društvenih mreža.

“Raduje nas što našim posjetiteljima možemo omogućiti stvaranje uspomena na ove dvije atraktivne lokacije. Živimo u vremenu u kojem društvene mreže uvelike utječu na promociju destinacije ali i na motive dolaska u destinaciju. Postavljanjem ovih foto okvira želimo povećati vidljivost destinacije vizualno kao i kroz korištenje hashtaga #discoverotocac”, izjavili su predstavnici Turističke zajednice Grada Otočca.

Turistička zajednica također poziva sve posjetitelje na korištenje ovog hashtaga prilikom dijeljenja fotografija sa ovih i drugih lokacija u Otočcu. To će ne samo obogatiti njihovu interakciju s ovom destinacijom, već će i promovirati Otočac kao odredište.

Pored ovih postavljenih okvira, Turistička zajednica planira postaviti još nekoliko na drugim atraktivnim lokacijama, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena. Ovaj korak ukazuje na kontinuirane napore grada Otočca da poboljša iskustvo posjetitelja i promovira svoje turističke atrakcije.

Gs Press