Mlade gospićke rukometašice ove će se godine naći među najperspektivnijim igračicama Hrvatske na predstojećem Turniru regija, koji se održava 25. i 26. studenog 2023. godine u Đurđevcu. Nakon impresivnih nastupa na regionalnim okupljanjima u Opatiji i Crikvenici, šest talentiranih djevojaka iz Rukometnog kluba „Gospić“ dobilo je priliku predstaviti se među 126 najboljih mladih rukometašica zemlje.

Gospićanke su godinama prepoznate kao izuzetni talenti u hrvatskom rukometu, posebno u kategoriji djevojčica rođenih 2008. i 2009. godine. Zahvaljujući sustavnom radu trenera i njihovom predanom treniranju, ove mlade sportašice dokazale su svoj talent i zasluženo osvojile svoje mjesto na ovom prestižnom turniru.

Na turniru koji okuplja selekcije iz 7 regija, Gospić će predstavljati 6 igračica: Lara Dumičić, Nika Ivančić, Sara Vukelić, Matea Gučanin, Anja Rukavina i Marta Kulaš. One će se natjecati u selekciji regije Rijeka, Kvarner, Gospić. Njihova izvanredna kvaliteta i trud istaknuli su ih iznad prosjeka i otvorili im put ka vrhunskom rukometu u Hrvatskoj.

Ovaj uspjeh nije samo plod individualnog talenta, već i rezultat neumornog truda, predanosti i podrške trenera i roditelja. Čestitamo igračicama, njihovim obiteljima i trenerima na ovom izvanrednom dostignuću koje predstavlja važan korak u njihovim sportskim karijerama.

Gs Press