U Gospiću je u popodnevnim satima održan Središnji odbor zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“. Odboru je među brojnim članicama nazočila i nacionalna predsjednica zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Nada Murganić, predsjednica Županijskog odbora Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Marta Grgurić, v.d. predsjednik GO HDZ-a Grada Gospića Petar Radošević, a skup je došao pozdraviti i župan ličko-senjski i predsjednik ŽO HDZ-a Darko Milinović.

-Poštovane dame i gospodo, kad su mi rekli da će Središnji odbor zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ biti u Gospiću onda nisam dvojio da ću biti vaš domaćin. Od prvih dana svoje karijere okružen sam ženama. Zahvaljujem se vama, i svim ženama iz HDZ-a za sve ono što ste dale za Hrvatsku. Ovdje sam na dolasku sreo par svojih dragih prijateljica, prisjetili smo se dana kada smo jednako tako uspješno plovili političkom scenom RH, nedajući da nam itko okrnji ugled HDZ-a, stranke zaslužne za stvaranje Hrvatske domovine, kazao je Milinović.

Ministrica i nacionalna predsjednica zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Nada Murganić posebno se zahvalila predsjednici ŽO  HDZ-a „Katarina Zrinski“ Marti Grgurić na pozivu da se Središnji odbor zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ održi u Gospiću.

-Marta ovdje imaš zaista čvrstvu potporu. Znamo svi našega Dadu, i način na koji nas je danas primio, uputio nam je poruke potpore, pohvale i poruke za naš budući rad. Ugodno sam iznenađena što uz našeg Dadu imamo još jednog muškog kolegu. Ono što bih htjela posebno naglasiti, gdje god sam bila, u kom god gradu ili županiji primjetila sam da je zajednica žena podržana od svojih županijskih predsjednika. Unazad nekoliko godina sve se više osjeća zajedništvo zajednice kao jedno nerazdvojno tijelo cijele stranke i jedno veliko poštovanje. Danas sam se ovdje ugodno iznenadila kolegicama koje su došle iz Slavonije, Istre…To putovanje možda je neki puta teret i obaveza, ali vjerujem da će biti radost. I za kraj, meni je srce puno što sam danas s vama i ovoj opjevanoj Ličko-senjskoj županiji, rekla je ministrica Murganić.

Nakon govora uzvanika u zatvorenom dijelu skupa je održan Središnji odbor zajednice žena, nakon čega je upriličeno prigodno druženje.

Gs Press / Nick

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.