Hladne zime pune topline

Koliko ste se puta zadnjih godina uhvatili da krivite vremensku prognozu zato što ste neprikladno odjeveni izašli iz kuće? Vjerojatno puno, kao i svi mi. Usprkos razvoju tehnologije sve je teže predvidjeti kakvo će vrijeme biti već sutra, prekosutra, a o dugoročnijoj prognozi da ne govorimo. Usprkos tome, mi u EVN-u sa sigurnošću prognoziramo da će od iduće zime domovi u Otočcu biti ugodniji i topliji nego ikada prije. Kako znamo? Jer EVN zemni plin tada stiže u Otočac!

Što donosi EVN zemni plin?

EVN zemni plin siguran je i ekonomičan izvor topline za grijanje, kuhanje i kupanje. Zahvaljujući plinskom grijanju, u udobnosti doma možete uživati bez ograničenja. Jeste li znali da zemnim plinom svaku prostoriju možete zagrijati kako biste u njoj maksimalno uživali?

Dobar za vas, dobar za okoliš

Zemni plin je jedan od ekološki najprihvatljivijih izvora energije. Grijanjem na plin ne stvara se dim, čađa ni sitna prašina pa je i zrak u vašem domu čišći i kvalitetniji. Vjerujemo da ljudima u Otočcu, gradu naslonjenom na prirodne ljepote Gacke i Velebita, taj podatak znači puno.

Grijanje na gumb, bez cijepanja drva

Da, tako je jednostavno. Više ne morate cijepati drva i nositi ih na treći kat samo kako biste idućih 15 minuta palili vatru pa još 45 minuta čekali da se dobro uhvati. Zahvaljujući sigurnom i ekonomičnom EVN zemnom plinu i njegovoj prirodnoj energiji, već od sljedeće zime možete zaboraviti na cijepanje drva, prozračivanje prostorija od pepela i stalna čišćenja čadom uprljanog poda.

Više komfora u svakodnevnom životu

Onda, što kažete, hoće li ova godina biti zadnja u kojoj vas je poznata lička zima “iznenadila”? EVN zemni plin donosi ugodne ljetne temperature u vaš dom pa čak i usred najveće zime možete uživati u maksimalnom komforu – udaljenom tek jedan klik gumba. Sve o benefitima EVN zemnog plina i kako ga ugovoriti saznajte na www.evn.hr.

Gs Press