Zbog najavljene kiše u subotu, manifestacija Božićna čarolija se odgađa te će se održati u nedjelju, 3. prosinca 2023. s početkom u 15 sati! Očekuje Vas bogat program uz mnoštvo lampica, zabave i božićnih pjesama. Na Malom božićnom sajmu moći ćete se zasladiti domaćim kolačima i fritulama, a Kod Rudolfa se ugrijte uz toplo kuhano vino, kobasice u raznim varijantama, od kranjske do debrecinke. Osigurajte si nagradu kupnjom božićne tombole i stvorite nezaboravne uspomene fotografiranjem na posebno ukrašenim fotopunktovima. Kao i svaki put Čarolija donosi nove kutke, a ove godine to je Zemlja zime. Za najmlađe tu je još i Potraga za izgubljenim pričama (orijentacija u prirodi za djecu i mlade uz prigodne nagrade), dječje radionica by 2mame, Bakina božićna pričaonica i božićno oslikavanje lica. Djed Božićnjak podjelit će male, slatke poklone i spremno pozirati svim posjetiteljima! Sve svoje malo veće želje djeca će moći poslati Poštom Djeda Božićnjaka. Ne propustite i posljednji obilazak špilje Samograd u ovoj godini!

Posjetite Božićnu čaroliju na Grabovači i barem na jedan dan zaboravite brige, ispunite se pozitivnom energijom, dobrim željama i veseljem kako to samo djeca znaju!

Božićnu čaroliju zajedničkim snagama organiziraju Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“, Narodna knjižnica Općine Perušić i Turistička zajednica Općine Perušić.

Gs Press