Od lokalnih medija u vlasništvu svih građana očekujemo u ovo predizborno vrijeme barem objektivnost, a svakako ne selektivno praćenje političkih takmaca. Kako to radi „privatni radio Gospić vlasnika“ Karla Starčevića. Je li to diktatura ili čista medijska cenzura? Jer je radio Gospić dobrim dijelom postao medij po principu „Hvalite me usta moja“ glavnog urednika Karla Starčevića.

Preočito je da radio Gospić vrši medijsku cenzuru na koje već duže vrijeme izbjegavaju vijesti vezane za župana, a pogotovo sada u predizborno vrijeme. Osim vijesti samohvale gradonačelnika, radio Gospić vrši cenzuru samo nam nije poznato da li odlučuje glavna urednica Marija Štimac ili je direktna naredba v.d. direktora Karla Starčevića.

Na portalu Radio Gospić objavljene su sljedeće vijesti:

Radio Gospić – Ožujak 24.

Danas su predstavljeni kandidati Domovinskog pokreta za predstojeće lokalne izbore, dr. Stipe Lukač za župana Ličko – senjske županije, te kandidatkinja za gradonačelnicu grada Gospića dr. Mirjana Vrkljan Radošević.

Detaljnije na linku…

Radio Gospić – Ožujak 25.

Gradonačelnik Gospića, Karlo Starčević gostovao je jučer u emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija, gdje je zajedno s gradonačelnicima Svete Nedelje i Bjelovara istaknuo pozitivne i uspješne primjere upravljanja gradom.

Detaljnije na linku…

Radio Gospić i svi ostali mediji su dobili poziv na predstavljanje kandidata stranke LiPO Nikole Šimunića za gradonačelnika Grada Gospića koje se održao  27. ožujka 2021. godine u KIC-u Gospić. Na skup su došli predstavnici šest novinarskih redakcija, samo ne i radio Gospić čije su radne prostorije u istoij zgradi. Cenzura, diktatura ili neprofesionalizam?

GS press