Debakl podmetanja HDZ-a, ponosni Ivica Škrbina došao dati potporu Milinoviću i Ivani Krmpotić

0

Nakon Donjeg Lapca predsjednik stranke LiPO Milinović bio je na Udbini. Domaćin je bila najmlađa kandidatkinja u Hrvatskoj za zamjenicu načelnika općine Udbina Ivana Krmpotić. Pozdravila je skup, zahvalila se stranci na potpori za kandidaturu i govorila o svom programu. Svima u dvorani odzvonile su njene riječi, „moja mladost, nije samo moja nego i vaša snaga“, što su prisutni pozdravili velikim aplauzom. Nakon nje govorio je predsjednik stranke Milinović.

„ Mi smo stranka koja je stvorena na zdravim osnovama, mi smo stranka ponosa Ličko-senjske županije. Ovih dana neki naši članovi izvrgnuti su i prijetnjama. Vi imate predsjednika stranke koji to neće dopustiti. Uvjeren sam da Ivica Škrbina koji ima karakter, ponosni podlopčan, da će se vratiti svom čedu stranci LiPO i da neće podleći nikakvim pritiscima. Imate župana s karakterom kojem ne treba slogan, župana koji je spreman pljeskati svakom onom koji napravi dobro za ovu županiju ali i zviždati kada nas pokušavaju omalovažavati. U tom trenutku u dvorani je nastao tajac, na skup je došao Ivica Škrbina i Milinovića ostavio bez riječi ali samo na trenutak.

„ Znao sam da ponosni Ličani imaju karaktera i Ivica je to svojim dolaskom pokazao, hvala ti na tome,“ istaknuo je, a dvoranom se prolomio pljesak. Skupu se obratila i kandidatkinja za zamjenicu župana Ana Manjerović.

Gs Press