Besplatna edukacija: novi trendovi u obiteljskom smještaju

0

S ciljem pružanja što kvalitetnije turističke usluge u domaćimstvima Turistička zajednica općine Karlobag poziva sve privatne iznajmljivače soba s područja Općine Karlobag, kao i sve zainteresirane osobe iz područja turizma na sudjelovanje u edukativnoj radionici koja će se održati 24. ožujka s početkom u 10 sati  u kongresnoj dvorani hotela „Zagreb“ u Karlobagu ( Baltik d.o.o.).

Ova edukacija je besplatna za sve i provodi je tvrtka „Interligo“ d.o.o. iz Splita, a edukaciju će voditi Anamarija Cicarelli, ovlaštena edukatorica za sustav evisitor. Teme edukacije su: novi trendovi u obiteljskom smještaju i administrativno poslovanje obiteljskog smještaja. Predviđeno vrijeme trajanja edukacije je do 90 minuta.

Svi zainteresirani trebaju  svoj dolazak potvrditi do četvrtka, 22. ožujka  u razdoblju od 7 do 15 sati kako bi organizatori na vrijeme osigurali dovoljan broj mjesta u dvorani.

Prijave se vrše  telefonskim ili elektroničkim putem  na brojeve telefona/ mobitela : 053/ 694 251; 098 639 318 ili na e-mail: tzokarlobag@gmail.com .

Gs Press / TZ Karlobag

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.