Sudionici tradicionalnog trodnevnog moto susreta Moto-kluba „Crazy Wolf’s“ prodefilirali su večeras središtem Gospića. Nakon defilea bajkera gradskim ulicama stvoren je višestruki špalir zainteresiranih građana oko središnjeg Trga Stjepana Radića. Bila je to pozornica za „Stunt Show“, odnosno prezentaciju vratolomne vožnje ma motoru. Kroz sat vremena trajanja showa publika je ostajala bez daha viđenim moto-performansom. O svemu nam je više rekao predsjednik MC „Crazy Wolf’s“ Saša Vujnović.

Iz našega kampa postavljenog na Stočnoj tržnici u Smiljanu kroz Gospić je večeras  prodefiliralo preko 600 motocikla sa oko 700 vozača i suvozača. Bila je to doista impozantna scena za pamćenje. Gledajući samo po tome detalju ovogodišnji moto-susret je u cijelost uspio.

Trg Stjepana Radića postao je večeras pozornica za legendarni „Stunt Show“ tijekom kojega smo gledali renomiranog  vozača Dejana Špoljara i njegovu asistenticu  Melitu Marić. Ovaj proslavljeni tim svrstava  se u sami svjetski vrh moto stunta, a njihova hrabra, uvježbana i vratolomna vožnja izmamila je pljesak i odobravanje tisuća Gospićana. Kada je publika vidjela dijelove ovog showa poput vožnje bez ruku ili dubljenja na glavi, pljesku i poklicima odobravanja gotovo da nije bilo kraja. Bio je to svakako vrhunski i odvažan happening ovih majstora moto-stunta.

Večer se nastavlja u našem kampu uz brojne bajkereske igre, nastup rock grupe „Crna točka“ i fešte do zore. Sutra se rastajemo, uz čvrsta obećanja kako se narednoga ljeta opet vidimo. Da bi se sve ovo moglo organizirati zaslužni su mnogi sponzori, a među njima Grad Gospić, Ličko-senjska županija, NP Plitvička jezera i mnogi, mnogi drugi, istaknuo je predsjednik MC „Crazy Wolf’s“ Saša Vujnović. Na ovaj susret pristigli su bajkeriiz mnogih europskih država i država okruženja, dok je bilo nemoguće navesti hrvatski grad iz kojega nije bilo bajkerskih sudionika. Ujutro se razilaze uz odlične dojmove i obećanja o ponovnom susretu u Gospiću.

Gs Press