Nakon Brušana Milinović je zajedno sa svojom zamjenicom Anom Manjerović i glavnim tajnikom stranke Alenom Zorićem, nazočio na predizbornom skupu u Novalji. Alen Zorić prvi je pozdravio skup govoreći o političkoj stranci LiPO i njezinom osnutku. Ana Manjerović kandidatkinja za zamjenicu župana napomenula je da je ovo stranka sadašnjosti i budućnosti Ličko-senjske županije, a ogleda se u snazi kroz položaj žena u stranačkoj hijerarhiji.

„Kada vidim sve što je, mogu slobodno reći, moj prijatelj Ante Dabo napravio  i kada vidim njegov program uvjerena sam da je on sadašnji i budući gradonačelnik Novalje,“ istaknula je Manjerović. Ante Dabo još je jednom podsjetio na milijunske projekte koje je sa svojim timom, sposobnih i profesionalnih ljudi napravio za Novalju.

„Ne dozvolite da ona rušilačka politika, politika dijeljenja ima bilo kakav utjecaj u političkom životu našeg grada i  županije. Župan Milinović i ja idemo zajedno dalje jer mnoge projekte kao što je nadogradnja osnovne škole bez sinergije grada i županije ne možemo ostvariti,“ istaknuo je Dabo.Predstavio je i svoju listu satkanu od mladosti, iskustva, stručnosti koja je kroz sve osobine kandidata ogledalo našeg grada.

Od samorca škuro,

Na planini grom gromi

Na kolanu zvon zvoni

U Pagu se sol topi

A Novalji… lipo

Ča van se čini, kako ovaj likota, vaš župan, vašim dijalektom, vašim srcem voli Novalju, započeo je govor predsjednik stranke LiPO Darko Milinović i dobio zbog novaljskog dijalekta ovacije. „Voditeljica Ana upitala je kada je ona recitirala ovu pjesmu, sto politika ima s poezijom,“ rekao je Milinović. „Ima, ima,“ obratio se Milinović Ani,“ kada tu poeziju piše najjača politička stranka u Ličko-senjskoj županiji stranka LiPO. Mi smo kao poezija iz razloga što se nismo okupili i nismo stvorili najjaču političku stranku na platformi protiv bilo koga već na platformi okupljanja i zato danas imamo gotovo 2,5 tisuće članova. Meni slogan ne treba, ja znam da Ante i ja idemo zajedno do pobjede u        nedjelju ,“zaključio je Milinović.

Gs Press