Nakon poziva na okupljanje Hrvatske muške kadetske selekcije, proteklih je dana stiglo novo priznanje odličnog predanog i sustavnog rada s mlađim naraštajima u Rukometnom klubu „Gospić“.

Rezultat je to dugogodišnjeg kvalitetnog rada i niza uspjeha gospićkih rukometaša i rukometašica koji sa svakom novom sezonom ostvaruju nove vrhunske i nezapamćene rezultate.

Nakon prvog okupljanja Hrvatske ženske kadetske selekcije u Ludbregu, početkom ove godine, Anja Rukavina pozvana je na novo okupljanje u sklopu Janaf HRS kampa u Umagu.

Anja je članica ekipe djevojčica U15, dugogodišnja rukometašica Gospića i dijete kluba koja je odoljela pozivima drugih klubova za nastavak školovanja i treniranja rukometa u drugim gradovima te ostala u svom Gospiću. Poziv na okupljanje Hrvatske reprezentacije nešto je što svi sportaši sanjaju dok samo rijetki dosanjaju, a Anja ponovno ima priliku predstaviti sebe i sve što predstavlja gospićki rukomet.

Čestitke našoj rukometnoj reprezentativki koja u Gospiću trenutačno živi i uživa u jednim od najboljih i najljepših trenutaka svoje rukometne karijere.

Gs Press