ZAVRŠEN JE IZBOR ZA NAJLJEPŠI ADVENT GRADONAČELNIK.HR-A

U izboru za Najljepši advent kojeg je gradonačelnik.hr proveo pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta adventi su prikupili gotovo 67 tisuća lajkova, a njihove slike je tijekom proteklih osam dana vidjelo je preko 2,3 milijuna ljudi!

Nakon osam dana glasanja i 66 tisuća lajkova na našoj FB stranici, imamo pobjednike našeg drugog velikog izbora za Najljepši advent u Hrvatskoj kojega smo proveli pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta. U izboru su sudjelovala čak 72 grada i općine, a najviše lajkova FB publike i titulu najljepših osvojili su – Advent u Osijeku koji je pobjedom u kategoriji velikih gradova obranio prošlogodišnju titulu najljepšeg adventa u Hrvatskoj, Advent u Vinkovcima u kategoriji srednjih, Advent u Županji u kategoriji malih gradova te Advent u Velikoj u kategoriji općina.

Ovdje treba istaknuti da smo, kako bi izbjegli mogućnost višestrukih glasova, računali samo lajkove na FB stranici gradonačelnik.hr-a, a ne i na sheranim objavama kojih je svaki advent osvojio višestruko više.

U top 10 najljepših u kategoriji srednjih gradova su još adventi iz Opatije (1.275 lajkova),  Đakova (914 lajkova), Knina (860 lajkova), Poreča (740 lajkova), Sinja (683 lajka), Slatine (644 lajka) i Labina (535 lajka).

Uzbudljiva i napeta utrka vodila se među malim gradovima između Županje i Otočca. Na kraju su lajkovi presudili u korist Županje koja je sa 3.155 lajkova podrške osvojila titulu najljepšeg adventa među malim gradovima.

Advent iz Otočca je sa 2.726 lajkova osvojio drugo mjesto…

…a treći je čazmanski Čazma – Grad svjetla sa 875 lajkova.

Još jednom svima zahvaljujemo na sudjelovanju i čestitamo na prekrasnim adventima, te se već veselimo novim adventskim izdanjima i izboru za Najljepši advent 2023./24. godine. (Marija Pulić Drljača)

Gs Press / gradonačelnik.hr