VIJEĆE RODITELJA RK „GOSPIĆ“ DONIJELO PLAN I PROGRAM ZA 2021. GODINU

Vijeće roditelja Rukometnog kluba „Gospić“ veoma je bitno tijelo kluba.

Vijeće roditelja (9 članova) se kroz nekoliko godina djelovanja pokazalo kao tijelo koje klubu donosi jednu drugačiju, posebnu dimenziju. Roditelji brinu o svim aktivnostima koje nisu striktno vezane za treninge i rukomet, pa tako organiziraju izlete, predavanja, obilježavanje klubu zanimljivih dana, daju prijedlog aktivnosti u organizaciji drugih ustanova i udruga koje bi bilo lijepo podržati i na taj način utječu na cjeloživotni odgoj i obrazovanje mladih rukometaša.

Sastanak Vijeća roditelja održan je u utorak, 23. ožujka 2021. godine, u prizemlju Kulturno informativnog centra u Gospiću s početkom u 18,00 sati.

Predsjednica Josipa Milković i zamjenica predsjednice Marijana Bukovac prezentirale su ostalim članovima učinjeno u 2020. godini, te predložili plan rada za 2021. godinu koji je jednoglasno i  usvojen.

Iako njihov rad uvelike ovisi o epidemiološkoj situaciji i širenju virusa COVID-19 plan aktivnosti za 2021. je veoma bogat. Uz davanje podrške brojim aktivnostima na području Gospića i okolice u planu su i organizacije u vlastitom aranžmanu ili u partnerstvu s drugim ustanovama. Tu su predavanja sportske psihologije, obilježavanje Tjedna obitelji, Dana sporta i Europskog tjedna sporta, organizacija Večeri rukometa, izleta i odlazaka u kino za članove kluba, humanitarne akcije tijekom cijele godine i slično.

Vijeću roditelja i svim članovima Rukometnog kluba „“Gospić“ želimo puno uspjeha u organizaciji što više aktivnosti tijekom 2021. godine.

RK Gospić