27-godišnjak i 48-godišnja putnica smrtno stradali u prometnoj nesreći

0

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je 5 prometnih nesreća

Foto: Ilustracija

Jedna prometna nesreća je sa smrtno stradalim osobama, a dogodila se je jučer, 9. listopada 2022. godine u 19,10 sati na dionici državne ceste broj 25, u mjestu Bunić. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnjak s područja Općine Udbina, za vrijeme dok mu je poništena vozačka dozvola upravljao osobnim automobilom bez registracijskih oznaka i s puknutom gumom na prednjem lijevom pneumatiku, iz smjera Debelog Brda u smjeru Gospića, te uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad automobilom i sletio udesno van kolnika, udario u prilazni most te se zaustavio u odvodnom kanalu. Uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradao vozač i 48-godišnja putnica s područja Općine Udbina.

Jučer, 9. listopada 2022. godine u 3,10 sati na dionici državne ceste broj 1, u mjestu Grabušić, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Prometna nesreća se dogodila kada je 24-godišnjak iz Belišća upravljao osobnim automobilom zagrebačke registracijske oznake, iz smjera Udbine u smjeru Korenice i zbog ne držanja sredine obilježene prometne trake sletio automobilom udesno i udario u kamenu stijenu. Vozač je teško ozlijeđen, dok je 24-godišnji putnik iz Pleternice lakše ozlijeđen.

Dvije prometne nesreće su s lakše ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Senja i u njima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Jedna prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Otočca.

Gs Press / PULS