ilustracija Arhiva

Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 14 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba smrtno stradala, jedna osoba je teško ozlijeđena, 5 osoba je lakše ozlijeđeno i osam prometnih nesreća je s materijalnom štetom.

Jedna prometna nesreća je sa smrtno stradalom osobom Muškarac smrtno stradao u prometnoj nesreći

U subotu, 29. listopada 2022. godine u 17,20 sati na dionici državne ceste broj 23 u Žutoj Lokvi, općina Brinje, došlo je do prometne nesreće kada je 32-godišnji hrvatski državljanin upravljao motociklom gospićke registracijske oznake, iz smjera Rapain Klanac u smjeru Brinja i zbog nekretanja sredinom trake motociklom prešao preko desnog ruba kolnika gdje je došlo do pada motocikla i vozača. On je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u OB Ogulin.

Prometne nesreće u kojima je pet osoba lakše ozlijeđeno evidentirane su na području Gospića (3) i Korenice (1), a ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom a dogodile su se na području Gospića (2), Otočca (2), Senja (2) i Novalje (2).

Gs Press / PULS