Dana 7.ožujka 2023. godine odigrana je odgođena utakmica 14. kola A1 ženske košarkaške lige između ekipa Žkk Gospić i gošći iz Žkk Otočca. Utakmica je počela ranim vodstvom ekipe Gospića od 4:0 zahvaljujući dobroj obrani i presingu. Gošće brzo dolaze do izjednjačenja od 4:4, međutim ekipa Gospića pojačava obranu te na kraju prve četvrtine odlazi sa prednošću od 36:12. Nastavak donosi sličnu igru, dobru obranu domaćina te sa dobrom tranzicijom na poluvrijeme se odlazi sa rezultatom 60:24.

Mirnom igrom, pametnim odlukama u napadu i preciznim šutom ekipa Gospića dolazi do pobjede rezultatom 110:58. Veseli činjenica da je ekipa Gospića pogodila 11 trica, od kojih je 6 zabila Karla Milković.

Osam igračica domaće ekipe se upisalo u listu strijelaca a najviše je zabila spomenuta Karla Milković 22, zatim Borna Benković 20, Mia Milković 19, Nika Maras 12, Nika Radošević 11, Mia Binički 10, Lara Zeba 10, Marija Kolačević 6.

Valja napomenuti i odličnu igru mlađih igračica iz domaće ekipe.

Veliko hvala i publici koja je bila mnogobrojna i koja je bodrila domaće košarkašice od prve minute.

Sa prikazanom igrom, trudom, zalaganjem i željom koja bi trebala biti vodilja za sljedeće utakmice pred Gospićkom ženskom košarkom je svijetla budućnost!

ŽKK Gospić